JARRET DE VEDELLA DE LLET ROSTIT SENCER

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer JARRET DE VEDELLA DE LLET ROSTIT SENCER

  • PAS 1

    Posar a coure les pomes al forn i quan estiguin cuites tallar-les per la meitat. Salpebrar el jarret i daurar-lo al forn a temperatura alta, 200ºC, dins una cocotte o una cassola. Treure'l del forn, mullar-lo amb el Caldo de Carne Gallina Blanca i coure'l una altra vegada al forn a 150ºC tapat fins que estigui ben tendre, mullant-lo amb el caldo i donant-li la volta de tant en tant. Si cal, afegir-hi una mica d'aigua. Reservar-lo.

  • PAS 2

    Mentres, reduir en un pot el vi de Porto fins la meitat del seu volum i reservar-lo. Per a servir el jarret tornar a escalfar-lo al forn a 190ºC mentre el mullem amb el seu propi suc. Passats 10 minuts retirar el suc i començar a pintar la peça amb el Porto reduït perquè es vagi glassejant. Si calgués, afegir una mica de midó de blat de moro per a espessir la salsa de Porto. Servir el jarret sencer a taula i emplatar-lo tallant la peça davant el comensal, acompanyant-lo amb les pomes al forn.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online