ARRÒS AMB POLLASTRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS AMB POLLASTRE

  • PAS 1

    Partir el pit de pollastre a daus i tallar a trossos els tomàquets pelats i els xampinyons prèviament rentats.

  • PAS 2

    Afegir-hi l'arròs i sofregir-ho durant un parell de minuts, remenant.

  • PAS 3

    Afegir el tomàquet a foc lent. Quan estigui tou s'hi afegeixen els xampinyons laminats i el pollastre condimentat amb la pastilla d'AVECREM POLLASTRE. Afegir-hi el caldo de pollastre GALLINA BLANCA.

  • PAS 4

    Deixar-ho bullir a foc mig/baix, afegint més caldo de tant en tant. passats 20 minuts aproximadament, quan l'arròs estigui a punt, retirar del foc, cobrir amb un drap net i deixar reposar 5 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online