Ingredients
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer ARRÒS AMB POLLASTRE
-
PAS 1
Partir el pit de pollastre a daus i tallar a trossos els tomàquets pelats i els xampinyons prèviament rentats.
-
PAS 2
Afegir-hi l'arròs i sofregir-ho durant un parell de minuts, remenant.
-
PAS 3
Afegir el tomàquet a foc lent. Quan estigui tou s'hi afegeixen els xampinyons laminats i el pollastre condimentat amb la pastilla d'AVECREM POLLASTRE. Afegir-hi el caldo de pollastre GALLINA BLANCA.
-
PAS 4
Deixar-ho bullir a foc mig/baix, afegint més caldo de tant en tant. passats 20 minuts aproximadament, quan l'arròs estigui a punt, retirar del foc, cobrir amb un drap net i deixar reposar 5 minuts.