Arròs amb verdures

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Arròs amb verdures

  • PAS 1

    Picar la ceba i els alls pelats amb el pebrot vermell a trossos, uns 10 segons, a velocitat 4. Abaixar amb l'espàtula, afegir-hi l'olii cuinar 5 minuts, a temperatura varoma, velocitat 1. Treure les fulles exteriors de les carxofes, tallar-les a trossos i afegir-les al vas. Programa 5 minuts a temperatura Varoma, velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir-hi els tomàquets pelats a trossos, el safrà, els pèsols, les mongetes i les faves. Cou uns altres 5 minuts a temperatura Varoma, velociat 1. Abocar el Caldo de Verduras Gallina Blanca(**) al vas i programa 5 minuts, a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 3

    Abocar el fons preparat en el pas anterior en una cassola de fang gran, cobrir-la amb arròs i remenar amb una cullera de fusta (Si és molta quantitat es pot congelar una part del fons per a fer-la servir un altre dia). Provar de sal i afegir-n'hi si fós necessari. Afegir-hi un pessic de pebre negre mòlt i deixar coure a foc lent uns 15.20 minuts comptats a partir del moment que comença a bullir.

  • PAS 4

    Separar del foc i deixar reposar uns minuts fins que l'arròs absorveixi tot el caldo.
    -Temperatura Varoma es coure a 95º.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online