ARRÒS EN UN MOTLLO

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS EN UN MOTLLO

  • PAS 1

    Escalfar l'oli d'oliva en una cassola de fons gruixut. Afegir-hi les cebes pelades i picades ben fines i els tomàquets tallats a daus petits. Ofegar-los fins que s'estovin, sense deixar que agafin color.

  • PAS 2

    Afegir-hi l'arròs i ofegar-lo fins que estigui transparent. Regar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca bullint i deixar coure durant 15 minuts aproximadament. Retirar del foc i deixar refredar.

  • PAS 3

    Posar l'arròs en un bol per amanides. Afegir-hi la maionesa, el ciboulet i les olives, tot picat. Salpebrar i remenar amb una cullera per a barrejar bé tots els ingredients.

  • PAS 4

    Posar un cilindre al plat de servir. Omplir-lo amb l'arròs, pressionar una mica amb una espàtula perquè l'arròs agafi la forma del motllo i retirar el cilindre amb compte. Decorar amb els ous de truita de riu i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online