EMPANADA DE PA DE MOTLLO

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer EMPANADA DE PA DE MOTLLO

  • PAS 1

    Primer, treure la crosta al pa. Llavors, untar amb mantega un motllo d'un sol ús i posar-hi una capa de pa de motllo.

  • PAS 2

    Llavors fer el farcit. Suggerim bonítol perquè és el més fàcil i còmode de fer. En un bol barrejar el bonítol, un parell d'ous durs, una mica de ceba ofegada, el tomàquet fregit i ho condimentem amb una mica d'AVECREM PEIX. Barrejar-ho bé i abocar-ho a sobre de la primera capa de pa de motllo.

  • PAS 3

    A continuació tapar tot el farcit amb una altra capa de pa de motllo sense crosta. Tapar-ho bé, sense que quedi cap tros per cobrir.

  • PAS 4

    A continuació, batre 2 ous, la nata líquida i abocar una mica de julivert perquè hi dóni color. Batre-ho tot bé i abocar-ho per sobre de l'empanada. Finalment, posar-la al forn uns 10 minuts per sota i un parell per sobre perquè agafi color daurat. En 15 minuts tenim una fantàstica empanada que si no diem de què està feta, ningú endevinarà que està feta amb pa de motllo, perquè es compacta tot i queda increïblement gustosa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online