ARRÒS MELÓS AMB LLAGOSTINS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS MELÓS AMB LLAGOSTINS

  • PAS 1

    Pelar els llagostins i reseravr-los. En una paellera amb oli d'oliva daurar els caps i pells dels llagostins, afegir-hi en conyac, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo de peix GALLINA BLANCA (aquest caldo ens servirà per a coure l'arròs). Triturar i colar.

  • PAS 2

    Pelar els llagostins i reseravr-los. En una paellera amb oli d'oliva daurar els caps i pells dels llagostins, afegir-hi en conyac, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca (aquest caldo ens servirà per a coure l'arròs). Triturar i colar.

  • PAS 3

    Torrar les ametlles amb el safrà i aixafar en un morter. Sofregir els alls sencers i les verdures trossejades.

  • PAS 4

    Afegir l'arròs junt amb la picada. Ofegar bé i regar amb el caldo bullint i el tomàquet fregit.

  • PAS 5

    Afegir l'arròs junt amb la picada. Ofegar bé i regar amb el caldo bullint i el Tomate Frito Gallina Blanca.

  • PAS 6

    Deixar coure durant 15 minuts remenant de tant en tant. Finalment, afegir els lalgostins i deixar coure uns altre 4 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online