Ingredients
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer ARRÒS MELÓS AMB LLAGOSTINS
-
PAS 1
Pelar els llagostins i reseravr-los. En una paellera amb oli d'oliva daurar els caps i pells dels llagostins, afegir-hi en conyac, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo de peix GALLINA BLANCA (aquest caldo ens servirà per a coure l'arròs). Triturar i colar.
-
PAS 2
Pelar els llagostins i reseravr-los. En una paellera amb oli d'oliva daurar els caps i pells dels llagostins, afegir-hi en conyac, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca (aquest caldo ens servirà per a coure l'arròs). Triturar i colar.
-
PAS 3
Torrar les ametlles amb el safrà i aixafar en un morter. Sofregir els alls sencers i les verdures trossejades.
-
PAS 4
Afegir l'arròs junt amb la picada. Ofegar bé i regar amb el caldo bullint i el tomàquet fregit.
-
PAS 5
Afegir l'arròs junt amb la picada. Ofegar bé i regar amb el caldo bullint i el Tomate Frito Gallina Blanca.
-
PAS 6
Deixar coure durant 15 minuts remenant de tant en tant. Finalment, afegir els lalgostins i deixar coure uns altre 4 minuts.