Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer ASPIC DE GAMBES O LLAGOSTINS
-
PAS 1
Dissoldre la gelatina en aigua i deixar-la reposar un minut. Posar-la al foc i cuinar-la fins que es fongui. Introduir les gambes o els llagostins en un litre d'aigua a la que haurem afegit una pastilla d'AVECREM PEIX i una fulla de llaurer. Deixar coure fins que torni a bullir. Treure-les i escórrer-les. Posar-les per sobre un drap humit per a conservar-les a la nevera.
-
PAS 2
Abocar la gelatina en un motllo tipus anella, col.locar els llagostins pelats de la manera més ordenada possible amb la corba mirant avall. Deixar a la nevera un parell d'hores.
-
PAS 3
Preparar la salsa rosa: Pelar i ratllar la ceba. Afegir el formatge, el ketchup i barrejar amb la forquilla. Reservar en una salsera. Desemmotllar i presentar l'aspic en una safata i la salsa rosa apart, en una salsera. Truc: Es pot fer servir qualsevol tipus de motllo. Encara que na presentació serà menys vistosa, estarà igual de bo.