ASPIC DE GAMBES O LLAGOSTINS

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ASPIC DE GAMBES O LLAGOSTINS

  • PAS 1

    Dissoldre la gelatina en aigua i deixar-la reposar un minut. Posar-la al foc i cuinar-la fins que es fongui. Introduir les gambes o els llagostins en un litre d'aigua a la que haurem afegit una pastilla d'AVECREM PEIX i una fulla de llaurer. Deixar coure fins que torni a bullir. Treure-les i escórrer-les. Posar-les per sobre un drap humit per a conservar-les a la nevera.

  • PAS 2

    Abocar la gelatina en un motllo tipus anella, col.locar els llagostins pelats de la manera més ordenada possible amb la corba mirant avall. Deixar a la nevera un parell d'hores.

  • PAS 3

    Preparar la salsa rosa: Pelar i ratllar la ceba. Afegir el formatge, el ketchup i barrejar amb la forquilla. Reservar en una salsera. Desemmotllar i presentar l'aspic en una safata i la salsa rosa apart, en una salsera. Truc: Es pot fer servir qualsevol tipus de motllo. Encara que na presentació serà menys vistosa, estarà igual de bo.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online