ASPIC DE GAMBES O LLAGOSTINS

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ASPIC DE GAMBES O LLAGOSTINS

  • PAS 1

    Dissoldre la gelatina en aigua i deixar-la reposar un minut. Posar-la al foc i cuinar-la fins que es fongui. Introduir les gambes o els llagostins en un litre d'aigua a la que haurem afegit una pastilla d'AVECREM PEIX i una fulla de llaurer. Deixar coure fins que torni a bullir. Treure-les i escórrer-les. Posar-les per sobre un drap humit per a conservar-les a la nevera.

  • PAS 2

    Abocar la gelatina en un motllo tipus anella, col.locar els llagostins pelats de la manera més ordenada possible amb la corba mirant avall. Deixar a la nevera un parell d'hores.

  • PAS 3

    Preparar la salsa rosa: Pelar i ratllar la ceba. Afegir el formatge, el ketchup i barrejar amb la forquilla. Reservar en una salsera. Desemmotllar i presentar l'aspic en una safata i la salsa rosa apart, en una salsera. Truc: Es pot fer servir qualsevol tipus de motllo. Encara que na presentació serà menys vistosa, estarà igual de bo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online