BACALLÀ AMB VERDURES I CARBASSÓ A LÀMINES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BACALLÀ AMB VERDURES I CARBASSÓ A LÀMINES

  • PAS 1

    En una cassola posar aigua a bullir amb una pastilla d'Avecrem Verduras -30% de sal. Mentres, pelar les patates, la pastanaga i la ceba i tallar-les a trossos. Coure-les durant uns 10 minuts. Escórrer-les i reservar l'aigua de la cocció. Passar les verdures pel passa-purés. Posar-les en un bol i afegir-hi el suc de llimona, un fil d'oli i una tassa d'aigua de la cocció de les verdures. Barrejar bé, fins obtenir un puré ben homogeni.

  • PAS 2

    En una altra cassola, afegir 1 litre de Caldo de Pescado Gallina Blanca, el vi i el gra d'all i bullir-ho. Passats 3 minuts, afegir-hi el bacallà tallat a trossos i deixar coure 5 minuts més. Escórre'l i reservar-lo. Treure les puntes als carbassons, rentar-los i tallar-los a làmines fines. Escaldar-les uns 30-50 segons en una cassola amb aigua bullint i refrecar-les amb aigua freda. Abocar la crema de patates i pastanaga a 4 plats. Al costat, posar-hi les làmines de carbassó i el bacallà per sobre. Servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online