Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer Bacallà en salsa de rovells
-
PAS 1
Pelar les patates i rentar-les. Partir-les en rodanxes d'un dit de gruix i deixar-les escórrer. Pelar les cebes i tallar-les a rodanxes ben fines. Posar-les en una cassola ampla. Picar el pernil a daus mitjans i sofregir-lo junt amb la ceba i el vas d'oli, a foc suau perquè es coguin sense daurar-se. Afegir les patates i deixar-ho coure tot a foc lent durant 15 minuts amb la cassola tapada.
-
PAS 2
Rentar el llom de bacallà i assecar-lo bé amb un drap. Condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de peix -30% de sal i posar-lo a la cassola a estofar amb les fulles de llorer. Tapar-lo i deixar-lo 15 minuts a foc suau.
-
PAS 3
Passada aquesta estona retirar l'oli amb una cullereta i deixar-lo refredar en el vas del minipimer. Just abans de menjar, afegir els rovells a aquest oli i batre-ho com per a fer maionesa (ha de tenir la consistència d'una maionesa clara.
-
PAS 4
Mentres, atemperar el bacallà de manera ràpida i col.locar-los a sobre de la safata de presentació amb les patates estofades a un costat. Cobrir-ho amb la salsa i servir-ho de seguida.