BACALLÀ MARINER

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer BACALLÀ MARINER

  • PAS 1

    Rentar els musclos.

  • PAS 2

    Posar oli en una paella i fregir-hi la ceba tallada. Afegir-hi unes cullerades de Tomate Frito Gallina Blanca, remenar bé i afegir-hi els musclos amb un pessic de sal i una copeta de vi blanc. Tapar i deixar coure fins que els musclos s'obrin.

  • PAS 3

    Quan estiguin freds treure una de les closques de cada musclo i reservar-los.

  • PAS 4

    Enfarinar el bacallà i posar-lo en una cassola de fang. Cobrir-lo amb la Base para Cocinar de Pescado Gallina Blanca i deixar coure a foc lent fins que el bacallà estigui al seu punt (uns 10 minuts).

  • PAS 5

    Emplatar el bacallà amb la salseta i decorar-lo amb els musclos i la salsa d'aquests.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online