POLLASTRE MARINER

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE MARINER

  • PAS 1

    Abans de cuinar és important tenir molt a mà els estris que es faran sevir. En un recipient prepararem els pebrots tallats a trossos, en un altre la ceba i l'all també a trossos i el l'altre tomàquets picats i pelats.

  • PAS 2

    Posar en una cassola ampla a foc mig i quan estigu a punt hi afegim primer el pebrot. Quan estigui mig fet hi afegim la ceba i l'all i finalment els tomàquets. Deixar que es cogui tot junt i quan estigui llest ho probem i ho rectifiquem de sal i hi afegim una mica de sucre al gust. Finalment triturar-ho tot i passar-ho pel passapurés. Reservar-ho.

  • PAS 3

    Mentre les verdues es feien es podia avançar feina traient les espines de la rodanxa de bonítol. Quan el partim no ho farem de la manera tradicional, és a dir de la part de fora cap a dins, sino de forma horitzontal com si estiguéssim fent filets de pit de pollastre.

  • PAS 4

    Condimentem el bonítol amb d'Avecrem Caldo de Peix. Arrebossem els filets amb farina i ou i els fregim lleugerament, es a dir que els daurem però sense deixar que es fregeixin i s'assequin massa. Quan estiguin daurats i amb la salsa ja a punt (Consell: la carn dels pebrots vermells que venen en pots afegida a la salsa i escalfada al foc 3 minuts li dóna al plat un toc molt gustós). Un cop llest, com deia, anar col.locant els filets de bonítol amb molta cura submergint-los en una cassola (recomanem que sigui de fang), en la que ja hi haurà la salsa. Bon profit!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online