Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BESUC A LA LLIMONA
-
PAS 1
Comprar el besuc ja net i descamat. rentar-lo per dintre i per fora i assecar-lo. Condimentar-lo amb Aveecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolat i deixar-lo escórre a sobre d'un plat. Fer tres talls a través del tronc i posar una rodanxa de llimona a cadascun. Col.locar en una safata de forn.
-
PAS 2
Posar l'oli a escalfar en un recipient. Pelar els alls i laminar-los a sobre de l'oli. retirar-lo del foc i afegir-hi el suc de dues llimones i el vinagre.
-
PAS 3
Cobrir el besuc amb la salsa anterior i abocar-hi el julivert. Introduir al forn preescalfat a 220ºC fins que el besuc estigui ben rostit. Mentres estigui al forn ruixar-lo amb el suc que vagi deixant anar per tal que no s'assequi el llom. Si això passés, tapar amb paper d'alumini.
-
PAS 4
Dos minuts abans de portar-lo a taula posar-hi per sobre una nou de mantega i servir-lo quan s'hagi fos.