BISQUE DE GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BISQUE DE GAMBES

  • PAS 1

    Saltar les hortalisses, afegir-hi el brandy i el vi blanc. Deixar evaporar l'alcohol i cuinar unas minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi les gambes, abaixar el foc i condimentar amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Coure durant uns 6-8 minuts. Apartar les gambes i pelar-les, reservant les cues netes.

  • PAS 3

    Triturar els caps i les pells de les gambes amb les verdures i afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Bullir i passar per un tamís o colador.

  • PAS 4

    Afegir-hi el pa i la nata líquida, triturar i colar un altre cop, si ho creus necessari. Servir amb les cues de gambes reservades.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online