BISQUE DE GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BISQUE DE GAMBES

  • PAS 1

    Saltar les hortalisses, afegir-hi el brandy i el vi blanc. Deixar evaporar l'alcohol i cuinar unas minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi les gambes, abaixar el foc i condimentar amb la pastilla de Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Coure durant uns 6-8 minuts. Apartar les gambes i pelar-les, reservant les cues netes.

  • PAS 3

    Triturar els caps i les pells de les gambes amb les verdures i afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Bullir i passar per un tamís o colador.

  • PAS 4

    Afegir-hi el pa i la nata líquida, triturar i colar un altre cop, si ho creus necessari. Servir amb les cues de gambes reservades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online