BLEDES AMB CLOÏSSES EN SALSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BLEDES AMB CLOÏSSES EN SALSA

  • PAS 1

    Deixar les cloïsses en remull en aigua amb sal durant una hora. Pelar la ceba i l'all i triturar-los en un robot de cuina amb l'oli fins a reduir la barreja a un puré molt fi. Sofregir-ho en una cassola a foc molt suau perquè no agafi color.

  • PAS 2

    Rentar les bledes retirant l'extrem de les penques i els fils i separar-les de les fulles. Tallar les penques totes del mateix tamany i les fulles en juliana molt fina. Coure en aigua bullint amb sal durant 10 minuts. Escórrer deixant que perdin tota l'aigua. Escalfar el Caldo de Verdures Gallina Blanca amb la maizena dissolta i el safra. Reservar-ho.

  • PAS 3

    Ofegar les bledes en el sofregit de ceba durant 10 minuts i afegir-hi les cloïsses. Tapar i deixar que s'obrin. Salpebrar i afegir el caldo i la mantega.

  • PAS 4

    Moure la cassola i fer-ho bullir durant 10 minuts a foc suau, deixant que espesseixi lleugerament la salsa. Deixar reposar una estona i servir en una sopera.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online