Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BOLETES MEDITERRÀNIES EN SALSA D'HERBES
-
PAS 1
Netejar i treure l'espina a les sardines. Pelar les gambes. Picar molt fines amb unes tisores o un robot de cuina les sardines, les gambes i el pernil. Pelar i tallar la ceba en juliana.
-
PAS 2
Posar en un bol les sardines, les gambes, el pernil, la molla de pa, la ceba i la llet. Condimetar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i barrejar-ho tot. Amb l'ajut d'una cullereta fer boletes de massa de peix, arrebossar-les en ou batut i farina. Reservar-les.
-
PAS 3
En una paella ampla posar a escalfar l'oli i anar-hi fregint les boletes fins que estiguin daurades. Deixar-les sobre paper de cuina perquè perdin l'oli. Triturar els tomàquets, els alls, el pebrot i l'anet. Condimentar-ho tot amb sal, pebre i sucre.
-
PAS 4
Passar la salsa pel colador xinès. Regar les boletes de peix amb la salsa freda de tomàquet. Decorar amb unes fulles d'anet i servir.