BONÍTOL A LA PLANXA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BONÍTOL A LA PLANXA

  • PAS 1

    Rentar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. En una paella amb oli saltar el Sofrito de Cebolla i el gra d'all picat sense que agafi massa color. Afegir-hi el carbassó i condimentar-ho amb el curry i un pessic de pebre. Afegir-hi el Condiment Avecrem Finas Hierbas i deixar-ho coure uns 10 minuts.

  • PAS 2

    Rentar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. En una paella amb oli saltar el Sofrito de Cebolla i el gra d'all picat sense que agafi massa color. Afegir-hi el carbassó i condimentar-ho amb el curry i un pessic de pebre. Afegir-hi l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado i deixar-ho coure uns 10 minuts.

  • PAS 3

    Daurar el bonítol, condimentat amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado esmicolada, en una planxa calenta 4 minuts per cada costat. Posar-lo en una safata de servir junt amb els carbassons saltats.

  • PAS 4

    Daurar el bonítol, condimentat amb una pastilla d'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada, en una planxa calenta 4 minuts per cada costat. Posar-lo en una safata de servir junt amb els carbassons saltats.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online