Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BONÍTOL A LA PLANXA
-
PAS 1
Rentar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. En una paella amb oli saltar el Sofrito de Cebolla i el gra d'all picat sense que agafi massa color. Afegir-hi el carbassó i condimentar-ho amb el curry i un pessic de pebre. Afegir-hi el Condiment Avecrem Finas Hierbas i deixar-ho coure uns 10 minuts.
-
PAS 2
Rentar els carbassons i tallar-los a rodanxes fines. En una paella amb oli saltar el Sofrito de Cebolla i el gra d'all picat sense que agafi massa color. Afegir-hi el carbassó i condimentar-ho amb el curry i un pessic de pebre. Afegir-hi l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado i deixar-ho coure uns 10 minuts.
-
PAS 3
Daurar el bonítol, condimentat amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado esmicolada, en una planxa calenta 4 minuts per cada costat. Posar-lo en una safata de servir junt amb els carbassons saltats.
-
PAS 4
Daurar el bonítol, condimentat amb una pastilla d'Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada, en una planxa calenta 4 minuts per cada costat. Posar-lo en una safata de servir junt amb els carbassons saltats.