BONÍTOL EN SALSA DE PERDIU

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BONÍTOL EN SALSA DE PERDIU

  • PAS 1

    Netejar els trossos de peix traient-ne la pell i les espines i deixant la carn en quatre trossos. Pelar les pastanagues, l'escalunya, els alls i el nap, treure les llavors i la pell al tomàquet, posar-ho tot junt i ofegar-ho en una cassola durant 10 minuts.

  • PAS 2

    Afegir el peix i condimentar amb l'Avecrem Fines Herbes, afegint també els claus, els grans de pebre i el llorer. Salar molt lleugerament i tapar la cassola 15 minuts. Regar amb el vinagre i deixar-ho estofar a foc molt suau uns altres 15 minuts aproximadament.

  • PAS 3

    Abans de servir el plat, passar la salsa per un colador xinès, deixant les pastanagues senceres. Acompanyar el peix amb aquesta salsa bne calenta. És convenient deixar aquest plat en repòs dos o tres dies. Per afer-lo en conserva, fer servir un gerro esterilitzat, col.locant primer el peix i després cobrir-lo amb l'oli colat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online