BRAÇ DE GITANO DE FORMATGE AMB LLIMONA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BRAÇ DE GITANO DE FORMATGE AMB LLIMONA

  • PAS 1

    Per al pa de pessic: bate els rovells amb els 60 gr de sucre i la ratlladura de llimona fins que estiguin escumosos. Muntar les clares a punt de neu amb la resta de sucre. Abocar lentament la farina sobre la barreja de rovells, barrejar i afegir-hi les clares muntades. Estendre la barreja a sobre d'una safata de forn folrada i coure a 180ºC durant 10 o 12 minuts. Ha de quedar lleugerament daurat. Desemmotllar a sobre d'un drap humit i enrotllar uns minuts.

  • PAS 2

    Desenrotllar. Quedarà a punt per a estendre-hi el farcit. Per al farcit: batre el formatge i el sucre. Dissoldre la gelatina, prèviament humitejada, en una cullera de llet calenta. Afegir-la al formatge junt amb la ratlladura de llimona. Estendre sobre el pa de pessic sense arribar a les vores. Enrotllar i refrigerar.

  • PAS 3

    Posar a bullir el sucre i l'aigua. Tallar rodanxes molt fines de llimona i coure-les en almibar 10 minuts. Escórrer, refredar i donar forma de flor. Decorar el braç de gitano amb sucre glas i les rodanxes de llimona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online