BROQUETA DE POLLASTRE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BROQUETA DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Es millor comprar els pits ja sense ossos ni pell. Tallar-los a daus, condimentar amb un pessic d'AVECREM POLLASTRE i anar clavant als pinxos (els de fusta es poden trobar a qualsevol establiment.

  • PAS 2

    Pelem i piquem els alls i els afegim a la següent barreja: 3 cullerades de soja i 6 cullerades d'aigua. Posem les brochetes en aquesta barreja i les deixem 2 hores a la nevera, girant-les de tant en tant.

  • PAS 3

    Passades les dues hores, rostim les brochetes en un rostidor previament untat greix (mantega, oli...) durant 15 minuts, girant-les i regant-les amb la barreja anterior.

  • PAS 4

    Per acompanyar-les podem preparar una amanida de cabdells d'enciam o pebrots rostits.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online