Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BROQUETES DE GALL DINDI I PINYA CARAMELITZADA
-
PAS 1
Netajar el pit de gall dindi retirant-ne la pell i els ossets. Tallar a tires fines i llargues. Condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollastre, pebre i comins i clavar-los a les broquetes fent una forma com de serp. Reservar-les tapades a la nevera. Abans, submergir els pals de broqueta en aigua durant 15 minuts per a evitar que es cremin en posar-les al forn.
-
PAS 2
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes molt fines. Posar-la en una paella un minut a foc suau. Tot seguit afegir-hi el sucre i la mantega. Remenar de tant en tant fins que es caramelitzi. Llavors, retirar del foc.
-
PAS 3
Tallar el tronc de la pinya. Retirar la pell amb un ganivet, posant la pinya dreta. Aprofitar el suc obtingut. Un cop estigui ben neta, tallar-la a rodanxes fines (unes 12) i retirar-ne el tronc dur am bun tallapastes o un ganivet.
-
PAS 4
Posar una safata refractària amb la ceba al fons. Col.locar la pinya per sobre i després les broquetes, Ruixar amb el suc i una mica d'oli i daurar al forn 10 minuts fins que el gall dindi estigui fet.