BROQUETES DE GALL DINDI I PINYA CARAMELITZADA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BROQUETES DE GALL DINDI I PINYA CARAMELITZADA

  • PAS 1

    Netajar el pit de gall dindi retirant-ne la pell i els ossets. Tallar a tires fines i llargues. Condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollastre, pebre i comins i clavar-los a les broquetes fent una forma com de serp. Reservar-les tapades a la nevera. Abans, submergir els pals de broqueta en aigua durant 15 minuts per a evitar que es cremin en posar-les al forn.

  • PAS 2

    Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes molt fines. Posar-la en una paella un minut a foc suau. Tot seguit afegir-hi el sucre i la mantega. Remenar de tant en tant fins que es caramelitzi. Llavors, retirar del foc.

  • PAS 3

    Tallar el tronc de la pinya. Retirar la pell amb un ganivet, posant la pinya dreta. Aprofitar el suc obtingut. Un cop estigui ben neta, tallar-la a rodanxes fines (unes 12) i retirar-ne el tronc dur am bun tallapastes o un ganivet.

  • PAS 4

    Posar una safata refractària amb la ceba al fons. Col.locar la pinya per sobre i després les broquetes, Ruixar amb el suc i una mica d'oli i daurar al forn 10 minuts fins que el gall dindi estigui fet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online