CABDELL DE TUDELA AMB TONYINA

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CABDELL DE TUDELA AMB TONYINA

  • PAS 1

    Rentar bé els cabdells i tallar-los a quarts i en sentit longitudinal. Llavors tallar els pebrots escalivats a tires fines. Pelar la dent d'all i picar-la finament. Posar oli en una paella al foc.

  • PAS 2

    Fregir els alls fins que estiguin dauradets. Retirar la paella del foc, condimentar el sofregit amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i afegir el vinagre.

  • PAS 3

    Muntar els plats posant els cabdells amb la tonyina, les tires de pebrot i les olives negres per sobre. Regar amb l'amaniment quan encara estigui tebi i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online