CAÇÓ AMB SALSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CAÇÓ AMB SALSA

  • PAS 1

    Enfarinar el caçó i fregir-lo. Quan estigui fet es separa. A continuació fregir les gambes i afegir a la cassola on hem posat el caçó.

  • PAS 2

    Fer un sofregir de ceba, all, julivert i una mica de tomàquet. Quan estigui fet afegir-hi una mica d'aigua i una pastilla d'AVECREM PEIX . Deixar que es cogui una mica.

  • PAS 3

    Tirar el sofregit per sobre del caçó i les gambetes, colant-lo per a treure le spells de la ceba.

  • PAS 4

    Afegir-hi les cloïsses prèviament rentades i posar-hi sal al gust. Si sembla que queda una mica clar s'hi pot afegir una mica de farina per a espessir-lo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online