Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CALAMARS GUISATS AMB ESPINACS
-
PAS 1
Netejar els calamars buidant-los i treient-los la pell. PAssar-los per vàreis aigües, tallar-los a rodanxes i picar els tentacles. Salar i arrebossar en farina, retirant la que sobri.
-
PAS 2
Pelar i picar la ceba a daus petits. Abocar-la en una cassola amb oli i ofegar-la a foc suau. Tallar el pernil a daus petits i afegir-lo a la cassola amb els calamars. Remenar amb una cullera. Pelar el tomàquet i picar-lo. Abocar-lo a la cassola junt amb la fulla de llorer. Estofar a foc suau, tapant-lo, durant almenys 1 hora, fins que els calamars comencin a estar tendres. A mitja cocció afegir-hi el Caldo de Peix GALLINA BLANCA i remenar lleugerament.
-
PAS 3
Mentres, netejar els espinacs traient-los les tiges i rentar-los fins eliminar-ne la terra. Picar-los en juliana fina i bullir-los un parell de minuts. Deixar-los escórrer perfectament. En una paella, posar els pinyons i les panses amb un pessic d'oli i saltar-los lleugerament afegint-hi els espinacs. Donar-los una volta a la paella i salpebrar-los lleugerament. Afegir-los llavors al guisat de calamars, deixant-ho uns 15 minuts més, sempre a foc lent. Servir acompanyat de motllos d'arròs blanc.