CANELONS A LA MARINERA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS A LA MARINERA

  • PAS 1

    Coure o hidratar les plaques de canelons tradicionals o canelons fàcils El Pavo segons les instruccions de l'envàs. Ofegar la ceba i l'all i quan estiguin daurats afegir-hi les gambes pelades, les anxoves, la tonyina, les tàperes, els ous durs i les olives picades. Aixafar bé, fins aconseguir una massa compacta.

  • PAS 2

    En una cassola apart, a foc lent, posar el tomàquet natural, condimentar-lo amb orenga i deixar-ho coure fins aconseguir una salsa espessa. Afegir-la a la massa anterior. Farcir els canelons i cobrir-los amb la salsa de tomàquet i formatge.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online