SOPA MARINERA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer SOPA MARINERA

  • PAS 1

    Posar les cloïsses en una cassola, cobertes d'aigua. Posar-les a foc suau fins que s'obrin. Apartar-les del foc i treure'ls les conquilles. Reservar les cloïsses i colar el Caldo de Pescado Gallina Blanca i reservar-lo, també.

  • PAS 2

    Posar una olla al foc amb oli. Quan estigui calenta abocar-hi el sofregit de ceba. Coure'l 2 minuts i afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, els dauets de pernil i una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.

  • PAS 3

    Deixar a foc lent uns 3 minuts. Netejar el lluç, treure'n les espines i tallar-lo a trossos. Pelar les gambes. Amb l'olla al foc, afegir-hi el caldo de les cloïsses i 1 i 1/2 litre de Caldo de Peix Gallina Blanca. Afegir-hi el lluç congelat tallat, les gambes pelades, els pèsols i l'arròs.

  • PAS 4

    Deixar coure a foc lent durant 15 minuts. Afegir-hi les cloïsses i l'ou dur tallat a dauets. Remenar-ho tot bé i apartar-ho del foc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online