CANELONS DE CARN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CANELONS DE CARN

  • PAS 1

    Tallar les carns i les verdures a trossos regulars per a rostir-les. Posar oli en una cassola i rostir bé la carn salpebrada. Retirar-la i a la mateixa cassola sofregir la verdura. Tornar-hi a posar la carn, afegir-hi el vi ranci i la pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. Tapar i deixar coure lentament fins que estigui ben cuita la carn. Remenar per a evitar que s'enganxi. Al final, afegir-hi el fetge d'ànec tallat a trossos i deixar coure uns 5 minuts més. Retirar del foc.

  • PAS 2

    Per a la beixamel, elaborar un roux fonent la mantega en un pot, afegint-hi la mantega i deixant-la coure uns 10 minuts a foc molt baix evitant que es cremi. En un altre pot, posar la llet a bullir i afegir-hi el roux remenant amb les varilles per a evitar que faci grumolls mentre s'espesseix. Posar a punt la sal, pebre i nou moscada i reservar. Triturar la carn i la verdura amb una màquina o un ganivet i barrejar amb la meitat de la beixamel.

  • PAS 3

    Estirar les plaques de pasta i farcir-les amb la carn amb l'ajuda d'una màniga de pastisser. Enrotllar-les i posar-les en una placa de forn untada amb greix. Cobrir amb beixamel i formatge ratllat i coure al forn uns 20 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online