CANELONS DE MAR

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS DE MAR

  • PAS 1

    Hidratar les plaques de canelons El Pavo, segons les instruccions de l'envàs. Treure la pelli les espines al peix i tallar-lo a trossos. Pelar la ceba i l'all i picar-los. Sofregir en una paella amb oli durant uns 4 minuts. Afegir el peix, primer la sípia, després el llç i el salmó, els musclos sense closques i les gambes. Daurar-ho tot junt uns 3 minuts. Salar i regar amb vi, deixant-lo fins que s'evapori.

  • PAS 2

    Farcir els canelons El Pavo, amb la massa obtinguda i lligar-los amb ciboulet. Posar-los en una safata per a forn i escampar-hi per sobre el formatge i les herbes picades. Coure-ho al forn pre-escalfat a 200º durant uns 5-10 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online