CANELONS FARCITS DE FETGETS DE POLLASTRE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CANELONS FARCITS DE FETGETS DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Netejar i tallar a rodanxes fines els porros. Estofar-los en una paella amb una cullerada d'oli. Quan estiguin trasparents afegir-hi els fetgets, el julivert, salpebrar i deixar que es facin afoc mig, remenant de tant en tant am buna cullera de fusta. Afegir el vi i retirar del foc quan la salsa s'hagi reduit. Reservar.

  • PAS 2

    Coure la pasta de canelons El Pavo seguint les instruccions del fabricant. Quan les làmines dels canelons estiguin al dent, estendre-les en una superfíce liisasobre un drap humit. Farcir les làmines amb l'estofat de fetgets , enrotllar-los i col.locar-los a sobre d'una safata de fang.

  • PAS 3

    Fondre la mantega en un paella, afegir-hi la farina i remenar fins que es torri una mica. Afegir-hi la llet gradualment sense parar de remenar fins aconseguir una salsa espessa i fina. Salpebrar i cobrir els canelons amb aquesta beixamel preparada.

  • PAS 4

    Escampar-hi per sobre el formatge ratllat. Preescalfar el forn a180ºC i coure els canelons durant 20 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online