Ingredients
Com fer CANELONS FARCITS DE FETGETS DE POLLASTRE
-
PAS 1
Netejar i tallar a rodanxes fines els porros. Estofar-los en una paella amb una cullerada d'oli. Quan estiguin trasparents afegir-hi els fetgets, el julivert, salpebrar i deixar que es facin afoc mig, remenant de tant en tant am buna cullera de fusta. Afegir el vi i retirar del foc quan la salsa s'hagi reduit. Reservar.
-
PAS 2
Coure la pasta de canelons El Pavo seguint les instruccions del fabricant. Quan les làmines dels canelons estiguin al dent, estendre-les en una superfíce liisasobre un drap humit. Farcir les làmines amb l'estofat de fetgets , enrotllar-los i col.locar-los a sobre d'una safata de fang.
-
PAS 3
Fondre la mantega en un paella, afegir-hi la farina i remenar fins que es torri una mica. Afegir-hi la llet gradualment sense parar de remenar fins aconseguir una salsa espessa i fina. Salpebrar i cobrir els canelons amb aquesta beixamel preparada.
-
PAS 4
Escampar-hi per sobre el formatge ratllat. Preescalfar el forn a180ºC i coure els canelons durant 20 minuts.