Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer PITS DE POLLASTRE FARCITS
-
PAS 1
Obrir cada pit de pollastre en un filet individual i condimentar-lo amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre Granulat i pebre. Posar a cada filet dues llenques de pernil dolç i una de formatge. Enrotllar el filet de pollastre, assegurant-nos bé abans que tant el pernil com el formatge queden ben tancats dins el pollastre.
-
PAS 2
Batre els ous. Barrejar el pa ratllat amb el julivert picat i arrebossar d'un en un els pits de pollastre. Punxar cadascun amb un parell d'escuradents i fregir-los en oli calent a foc lent fins que estiguin daurats.
-
PAS 3
Finalment, escórre'ls a sobre de paper de cuina. Servir-los en el plat amb uns tomàquets tallats i amanit amb oli d'oliva i unes olives negres.