PITS DE POLLASTRE FARCITS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PITS DE POLLASTRE FARCITS

  • PAS 1

    Obrir cada pit de pollastre en un filet individual i condimentar-lo amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollastre Granulat i pebre. Posar a cada filet dues llenques de pernil dolç i una de formatge. Enrotllar el filet de pollastre, assegurant-nos bé abans que tant el pernil com el formatge queden ben tancats dins el pollastre.

  • PAS 2

    Batre els ous. Barrejar el pa ratllat amb el julivert picat i arrebossar d'un en un els pits de pollastre. Punxar cadascun amb un parell d'escuradents i fregir-los en oli calent a foc lent fins que estiguin daurats.

  • PAS 3

    Finalment, escórre'ls a sobre de paper de cuina. Servir-los en el plat amb uns tomàquets tallats i amanit amb oli d'oliva i unes olives negres.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online