CARBASSONS AMB BEIXAMEL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CARBASSONS AMB BEIXAMEL

  • PAS 1

    Tallar a tires el carbassó sense pelar i salpebrar-lo. Abocar oli en una paella i quan estigui calent afegir-hi el carbassó. Quan estigui gairebé fet afegir-hi el xoriço tallat a trossos. Donar-hi voltes i abocar-lo en una safata per a forn o apta per a microones.

  • PAS 2

    Preparar el sobre de Mi Salsa Bechamel (com s'indica al sobre) i abocar-lo a la safata, per sobre de la barreja de carbassó i xoriço. Abocar-hi el formatge ratllat per sobre i posar-lo al forn només a gratinar o al micrrones en opció grill (7-10 minuts). Quan estigui a punt ja es pot servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online