FILETS AMB SALSA BEIXAMEL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer FILETS AMB SALSA BEIXAMEL

  • PAS 1

    Encendre el forn a màxima potència durant 15 minuts. Fregir els filets,volta i volta en una paella amb una mica d'oli, condimentats amb AVECREM CARN.

  • PAS 2

    En una altra paella preparar una beixamel: Una cullerada d'oli d'oliva, s'escalfa, s'hi afegeixen 2 cullerades de farina, i es remena fins que es formen grumolls secs. S'hi afegeix poc a poc la llet fins que es formi la pasta beixamel al gust, espessa o clareta. S'hi afegeix la sal.

  • PAS 3

    Es posen els filets en una safata apta per anar al forn, s'hi aboca la beixamel per sobre amb una mica de formatge ratllat si es desitja i es posa al forn, que s'haurà precalentat 10 minuts, fins que la beixamel agafi una mica de color daurat.

  • PAS 4

    Es treu del forn i es serveix en la mateixa safata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online