CARDS EN SALSA D'AMETLLES

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CARDS EN SALSA D'AMETLLES

  • PAS 1

    Si els cards son frescos, escollir-los mitjans. Pelar les penques eliminant-ne bé els filets laterals amb l'ajut d'un ganivet petit. Tallar-los a trossos de 4 centímetres i submergir-los en un bol amb una llimona expremuda. En ua ollla, posar aigua a escalfar i dissoldre-hi una cullerada de farina. Abocar-hi les penques i coure-les almenys una hora, afegint-hi una mica de sal. Quan estiguin tendres retirar-les i deixar-les escórrer.

  • PAS 2

    Aixafar les ametlles en un morter i reservar-les. Pelar i laminar els alls. Picar el julivert. En una paella gran amb oli, daurar els alls lleugerament. Afegir-hi la farina i remenar ràpidament amb una cullera de fusta perquè no es facin grumolls.

  • PAS 3

    Afegir-hi els card cuits i les ametlles i remenar bé la paella perquè la salsa vagi lligant. Regar amb el caldo de cocció necessari fins aconseguir una crema espesseta i ben treballada, deixant que els cards perdin tot el líquid. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30" de sal i deixar coure el conjunt, a foc suau, durant 10 o 15 minutos. Abans de servir escampar-hi el julivert per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online