CARXOFES AMB PERNIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CARXOFES AMB PERNIL

  • PAS 1

    Treure les fulles de fora de les carxofes, les més dures. Tallar els troncs i les puntes, rentar-les bé i fregar-les amb mitja llimona. Omplir una cassola amb aigua abundant i posar els cors de carxofa a bullir amb un pessic de sal i un tros de llimona. Apart, coure els pèsols uns 10 minuts en aigua amb sal.

  • PAS 2

    En una altra cassola ampla sofregir la ceba, les pastanagues i els alls pelats i picats molt petits uns 5 minuts, fins que s'estovin totes les verdures. Afegir-hi el pernil tallat a dauets i ofegar-ho tot junt uns minuts més. FInalment, afegir-hi les carxofes i els pèsols preàviament escorreguts.

  • PAS 3

    Abocar-hi mig vas de vi blanc i un altre mig d'aigua. Condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i deixar coure uns 15-20 minuts a foc lent. Servir molt calent quan s'hagi quedat gairebé sense líquid.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online