Ingredients
Com fer CARXOFES AMB PERNIL
-
PAS 1
Treure les fulles de fora de les carxofes, les més dures. Tallar els troncs i les puntes, rentar-les bé i fregar-les amb mitja llimona. Omplir una cassola amb aigua abundant i posar els cors de carxofa a bullir amb un pessic de sal i un tros de llimona. Apart, coure els pèsols uns 10 minuts en aigua amb sal.
-
PAS 2
En una altra cassola ampla sofregir la ceba, les pastanagues i els alls pelats i picats molt petits uns 5 minuts, fins que s'estovin totes les verdures. Afegir-hi el pernil tallat a dauets i ofegar-ho tot junt uns minuts més. FInalment, afegir-hi les carxofes i els pèsols preàviament escorreguts.
-
PAS 3
Abocar-hi mig vas de vi blanc i un altre mig d'aigua. Condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i deixar coure uns 15-20 minuts a foc lent. Servir molt calent quan s'hagi quedat gairebé sense líquid.