CARXOFES FARCIDES DE BACALLÀ

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CARXOFES FARCIDES DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Posar en remull el bacallà 24 hores abans. Llavors, retirar-nes les espines i la pell i picar amb el ganivet. Pelar la ceba i l'all i picar-los molt fins. Barrejar amb el bacallà i afegir-hi la llet, el pa ratllat i el julivert. Amassar amb ls dits fins a obtenir una massa ben compacta. Reservar a la nevera.

  • PAS 2

    Pelar les carxofes. Tallar primer la tija i la punta de les fulles. Llavors, treure totes les fulles dures de l'exterior, deixant només el cor. A mesura que vagin estant netes, posar-les en un bol amb aigua, fregant-les amb 1/2 llimona per a blanquejar-les. Coure-les al vapor durant 10 minuts (sempre tapades), punxant-les amb una forquilla per a comprovar que estiguin tendres. Reservar-les.

  • PAS 3

    Buidar el centre de les carxofes una mica i farcir amb una porció de massa de bacallà de manera que sobresurti una mica. Premsar bé amb la ma i passar per farina. Arrebossar en ou batut amb pebre blanc i un pessic de sal i fregir en oli ben calent (començar per la cara que està farcida). Escórrer en un paper absorvent i servir guarnit amb fulles de julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online