CASSOLA DE POLLASTRE

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CASSOLA DE POLLASTRE

  • PAS 1

    Estofar lleugerament la ceba i els pebrots rentats, pelats i tallats a tires amb un rajolí d'oli.

  • PAS 2

    Passats 10 minuts afegir el pollastre tallar a daus, deixar-lo 2 minuts perquè agafi el gust, salpebrar i apagar el foc.

  • PAS 3

    En una casserola de bang untada amb mantega, col.locar una capa de pebrots amb pollastre i una altra d'arròs, ruixant amb Caldo de Pollastre GALLINA BLANCA. Seguir així fins que s'acabin els ingredients.

  • PAS 4

    Coure al forn durant el temps de cocció de l'arròs i servir calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online