CASSOLA DE TOMÀQUETS ESTOFATS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CASSOLA DE TOMÀQUETS ESTOFATS

  • PAS 1

    Rentar i assecar els tomàquets. Pelar i picar finament les cebes i els alls. Pelar i tallar a trossos els carbassons, les pastanagues i el nap.

  • PAS 2

    En una olla de fang posar a estovar les cebes i els alls amb una cullerada d'oli. Quan comencin a estar transparents afegir-hi la resta de verdures. Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollastre, pebre i orenga, ofegar-ho uns minuts i afegir-hi l'aigua i la sidra. Deixar que cogui a foc lent.

  • PAS 3

    Quan els tomàquets estiguin en el seu punt, retirar l'olla del foc i afegir-hi unes branquetes d'orenga fresca.

  • PAS 4

    Si es desitja es pot servir acompanyat de llesques de pa torrat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online