Ingredients
Com fer ESTOFAT DE CONILL
-
PAS 1
Netejar el conill i tallar-lo a trossos mitjans, segellar-los a la cassola amb oli d'oliva i salpebrar-los. Retirar y reservar.
-
PAS 2
A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus.
-
PAS 3
A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus. Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.
-
PAS 4
Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.
-
PAS 5
Abocar el bric de Base para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca i coure uns 20 minuts o fins que el conill quedi tendre. Rectificar de sal i pebre i servir.