ESTOFAT DE CONILL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer ESTOFAT DE CONILL

  • PAS 1

    Netejar el conill i tallar-lo a trossos mitjans, segellar-los a la cassola amb oli d'oliva i salpebrar-los. Retirar y reservar.

  • PAS 2

    A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus.

  • PAS 3

    A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus. Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.

  • PAS 4

    Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.

  • PAS 5

    Abocar el bric de Base para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca i coure uns 20 minuts o fins que el conill quedi tendre. Rectificar de sal i pebre i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online