CASSOLETA DE CARXOFES AMB GAMBES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CASSOLETA DE CARXOFES AMB GAMBES

  • PAS 1

    Pelar les carxofes, retirant-les les fulles dures i la tija. Partir en dos els cors i fregar-los amb llimona perquè no s'ennegreixin. Pelar les patates i partir-les per la meitat. Netejar els alls tendres, traient-ne les pells externes i la tija. Picar-los ben fins iposar-los en una cassola de fang amb oli. Sofregir a foc molt suau i afegir-hi les carxofes. Tapar i deixar ofegar suaument 10 minuts.

  • PAS 2

    Pelar els llagostins i posar les clofolles en un pot cobertes d'aigua, sal i llorer. Coure-les a foc viu durant 15 minuts. Colar aquest caldo i afegir-lo a les carxofes junt amb les patates. Posar la cassola a foc mig fins que els ingredients estiguin ben tendres.

  • PAS 3

    En una paella amb 2 cullerades d'li posar el bitxo i escalfar-ho. Afegir-hi els llagostins i saltar-los lleugerament 2 minuts amb un pessic d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Un cop les carxofes estiguin tendres, afegir els llagostins a la cassola i deixar-ho bullir un altre cop. Picar l'ou i el julivert i escampar-los per sobre la cassola abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online