Cebes farcides

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Cebes farcides

  • PAS 1

    Coure les cebes pelades en una olla amb aigua salada. Tallar la part de dalt i buidar-les amb l'ajuda d'una cullereta o buidador. Posar-les en una safata refractària i reservar les parts tallades.

  • PAS 2

    Picar l'enciam, el pit de pollastre, la llonganissa i el pernil. Picar també la part interior de les cebes.

  • PAS 3

    Barrejar tot el farciment junt amb els ous batuts, el formatge ratllat i la nata líquida. Condimentar amb el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado

  • PAS 4

    Farcir les cebes amb el preparat i escampar-hi el formatge ratllat i la mantega a trossets. Posar-les al forn a 170ºC durant 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online