CIGRONS EN SALSA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CIGRONS EN SALSA

  • PAS 1

    tallar la ceba i l'all a trossets molt petits.

  • PAS 2

    Ofegar amb una mcia d'oli.

  • PAS 3

    Els cigrons, un cop remullats en aigua amb sal durant mig dia, abocar-los al sofregit. Cobrir d'aigua fins els nivell dels cigrons, afegir-hi la pastilla d'AVECREM POLLASTRE i un pessic de sal al gust. Coure durant 15 minuts (segons el tipus de cigró i olla expréss).

  • PAS 4

    En una paella amb una mica d'oli fregir les llesques de pa fins que estigui torradetes. Llavors, aixafar-les amb el morter, afegir el pa a l'olla i coure durant uns 5 minuts perquè quedi una mica espès. Llest per a servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online