Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CISTELLETS D'ANGULES AMB ALLS
-
PAS 1
Fondre la mantega. Tallar cada làmina de pasta brk en quatre discos. Escampar-hi per sobre una mica de pebre i pintar-les amb un pinzell amb mantega , fent un cercle. Col.locar a sobre d'un motllo individual i omplir-lo de llegums secs. Coure al forn a intensitat mitja uns minuts fins que la pasta estigui cruixent. Resrvar.
-
PAS 2
Mentres, fregir els pebrots en una paella amb una mica d'oli i una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada, fins que quedin ben daurats. En una cassola de fang escalfar oli, afegir-hi els alls tallats a làmines i el bitxo, sense llavors, tallat a tires. Remenar amb una cullera de fusta i daurar-ho una mica. Abans de servir el plat afegir-hi les angules i, sense deixar de remenar la cassola, escalfar-la durant un minut.
-
PAS 3
Farcir els cistells de pasta brik amb les angules i col.locar-los en una safata decorada amb fulls d'enciam arrissat i el pebrots acbats de fer. Decorar cada cistellet amb un tomàquet Cherry i julivert picat. Servir ben calient.