Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CLOÏSSES AMB PERNIL IBÈRIC
-
PAS 1
Posar les cloïsses en un bol amb aigua freda i sal durant dues hores perquè eliminin la sorra. Tot seguit passar-les per un raig d'aigua i escórrer-les. Pelar i tallar la ceba en juliana. Picar el romaní.
-
PAS 2
En una olla posar a bullir un vas de Caldo de Peix Gallina Blanca, abocar-hi les cloïsses i anar-les traient a mesura que es van obrint. Descartar les que no s'obrin. Colar el caldo de la cocció.
-
PAS 3
Escalfar l'oli en una paella i quan tingui la temperatura adequada posar-hi la ceba, salpebrar-la i estofar-la fins que quedi transparent. Afegir-hi el pernil, el clau, el romaní i saltar-ho uns minuts.
-
PAS 4
Afegir-hi les cloïsses amb el caldo de la cocció, l'Oporto i deixar que coguin cinc minuts més. Si es desitja, es poden servir les cloïsses decorades amb unes branquetes de llorer.