CLOÏSSES AMB PERNIL IBÈRIC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CLOÏSSES AMB PERNIL IBÈRIC

  • PAS 1

    Posar les cloïsses en un bol amb aigua freda i sal durant dues hores perquè eliminin la sorra. Tot seguit passar-les per un raig d'aigua i escórrer-les. Pelar i tallar la ceba en juliana. Picar el romaní.

  • PAS 2

    En una olla posar a bullir un vas de Caldo de Peix Gallina Blanca, abocar-hi les cloïsses i anar-les traient a mesura que es van obrint. Descartar les que no s'obrin. Colar el caldo de la cocció.

  • PAS 3

    Escalfar l'oli en una paella i quan tingui la temperatura adequada posar-hi la ceba, salpebrar-la i estofar-la fins que quedi transparent. Afegir-hi el pernil, el clau, el romaní i saltar-ho uns minuts.

  • PAS 4

    Afegir-hi les cloïsses amb el caldo de la cocció, l'Oporto i deixar que coguin cinc minuts més. Si es desitja, es poden servir les cloïsses decorades amb unes branquetes de llorer.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online