CLOÏSSES AMB PERNIL IBÈRIC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CLOÏSSES AMB PERNIL IBÈRIC

  • PAS 1

    Posar les cloïsses en un bol amb aigua freda i sal durant dues hores perquè eliminin la sorra. Tot seguit passar-les per un raig d'aigua i escórrer-les. Pelar i tallar la ceba en juliana. Picar el romaní.

  • PAS 2

    En una olla posar a bullir un vas de Caldo de Peix Gallina Blanca, abocar-hi les cloïsses i anar-les traient a mesura que es van obrint. Descartar les que no s'obrin. Colar el caldo de la cocció.

  • PAS 3

    Escalfar l'oli en una paella i quan tingui la temperatura adequada posar-hi la ceba, salpebrar-la i estofar-la fins que quedi transparent. Afegir-hi el pernil, el clau, el romaní i saltar-ho uns minuts.

  • PAS 4

    Afegir-hi les cloïsses amb el caldo de la cocció, l'Oporto i deixar que coguin cinc minuts més. Si es desitja, es poden servir les cloïsses decorades amb unes branquetes de llorer.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online