CLOÏSSES EN SALSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CLOÏSSES EN SALSA

  • PAS 1

    Posar les cloïsses en aigua i sal durant un parell d'hores perquè deixin anar la sorra.

  • PAS 2

    Tallar el tomàquet a trossos petits i ratllar els ous durs.

  • PAS 3

    En una cassola de fang, posar oli i fregir-hi els alls. Afegir-hi el bitxo i les cloïsses (escorregudes). Saltar i afegir-hi el vi, un vaset de Caldo de Pescado Gallina Blanca i el suc de llimona.

  • PAS 4

    Deixar coure 5 minuts.

  • PAS 5

    Afegir-hi el tomàquet i els ous i deixar un parell de minuts més perquè la salsa espessi una mica.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online