coc de cabell dàngel

  • 40-60
  • Fácil
  • 8

Ingredients

Com fer coc de cabell dàngel

  • PAS 1

    Posem el forn a preescalfar a 200º.

  • PAS 2

    Separem clares de rovells i muntem les clares a punt de neu ben fort i les reservem.

  • PAS 3

    Barregem els rovells amb el sucre i el iogurt , amb el batedor de varetes, fins obtenir una massa el més escumosa possible.

  • PAS 4

    Afegir-hi, a poc a poc la farina barrejada amb el llevat i al final l'essència de vainilla. Posar-hi amb molta cura les clares a punt de neu vigilant que la massa no baixi gens.

  • PAS 5

    Preparem un motlle amb oli i farina perquè no s'enganxi i hi posem tota la massa.

  • PAS 6

    Al damunt hi fem un bon llit de cabell d'àngel i ho posem al forn. Tarda una mitja hora en estar cuit, de tota manera punxeu-lo per comprovar si ja està cuit.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online