SOPA BULLAVESA AMB CABELL D'ÀNGEL

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SOPA BULLAVESA AMB CABELL D'ÀNGEL

  • PAS 1

    Sofregir, amb una mica d'oli, la ceba, un all i el pebrot tallat a trossets. Quan comenci a daurar-se afegir el tomàquet amb un pessic de sucre. Quan el tomàquet estigui cuit afegir-hi el peix de roca i els caps de gamba, resevant les cues pelades. Remenar uns segons i regar-ho tot amb conyac.

  • PAS 2

    Deixar reduir un minut, abocar-hi un litre i mig d'aigua, el llorer i 2 pastilles d'AVECREM PEX. Deixar coure el caldo a foc viu 30 minuts. Mentres, prepararem la picada posanr la nyora tallada per la meitat en aigua bullint 2 minuts. Escórrer-la i treure la polpa amb l'ajut d'un ganivet.

  • PAS 3

    Sofregir en una paella l'all ratllat amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se afegir la polpa de la nyora i el julivert. Retirar del foc i posar en un morter. Picar i reservar.

  • PAS 4

    Colar la sopa, afegir la picada i els fideus Tradición El Pavo. Coure 5 minuts i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online