Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer SOPA BULLAVESA AMB CABELL D'ÀNGEL
-
PAS 1
Sofregir, amb una mica d'oli, la ceba, un all i el pebrot tallat a trossets. Quan comenci a daurar-se afegir el tomàquet amb un pessic de sucre. Quan el tomàquet estigui cuit afegir-hi el peix de roca i els caps de gamba, resevant les cues pelades. Remenar uns segons i regar-ho tot amb conyac.
-
PAS 2
Deixar reduir un minut, abocar-hi un litre i mig d'aigua, el llorer i 2 pastilles d'AVECREM PEX. Deixar coure el caldo a foc viu 30 minuts. Mentres, prepararem la picada posanr la nyora tallada per la meitat en aigua bullint 2 minuts. Escórrer-la i treure la polpa amb l'ajut d'un ganivet.
-
PAS 3
Sofregir en una paella l'all ratllat amb una mica d'oli. Quan comenci a daurar-se afegir la polpa de la nyora i el julivert. Retirar del foc i posar en un morter. Picar i reservar.
-
PAS 4
Colar la sopa, afegir la picada i els fideus Tradición El Pavo. Coure 5 minuts i servir.