SOPA DE CARBASSA AMB CIGRONS I FIDEUS DE CABELL D'ÀNGEL

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SOPA DE CARBASSA AMB CIGRONS I FIDEUS DE CABELL D'ÀNGEL

  • PAS 1

    Col.locar un recipient al foc amb un litre i mig d'aigua. Quan comenci a bullir afegir-hi les verdures per al caldo netes i pelades, l'os i la meitat de la carbassa. Deixar coure uns 40 minuts. Mentres, tallar a daus la resta de carbassa, salar-la i saltar-la en una paella amb la mantega. Reservar.

  • PAS 2

    Colar el caldo retirant l'os i totes les verdures excepte la carbassa, que triturarem amb el caldo. Posar la sopa al foc, afegir la pastilla de caldo de Pollastre AVECREM.

  • PAS 3

    Quan comenci a bullir afegir la resta de carbassa junt amb els cigrons i els fideus. Coure els fideus el temps indicat a l'envàs. Tallar la butifarra a rodanxes i barrejar-la amb la sopa. Deixar uns minuts i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online