COLIFLOR AMB SALSA DE SÈSAM

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer COLIFLOR AMB SALSA DE SÈSAM

  • PAS 1

    Rentar, escórrer i tallar la coliflor a arbrets. Pelar l'all. Tallar la llimona per la meitat i exprémer-la. Reservar.

  • PAS 2

    En una olla amb cistella per a coure al vapor posar un fons d'aigua. Quan bulli posar a la cistella la coliforl, condimentar-la amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, tapar-la i coure-la al vapor fins que estigui tendra. Retirar-la del foc i reservar-la calenta.

  • PAS 3

    Aixafar l'all i les fulles de menta en un morter. Afegir-hi la llimona, el sèsam i l'oli en forma de fil i sense parara de remenar perquè emulsioni bé.

  • PAS 4

    En un recipient ampla barrejar el formatge, la nata i la preparació anterior. Servir la coliflor tèbia amb la salsa de sèsam per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online