Confit d'ànec amb margarites

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Confit d'ànec amb margarites

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 180º. Bullir la pasta. Escórrer i refredar.

  • PAS 2

    Mentrestant, col·locar en una font l'ànec cobert amb la mantega per forn, reservant una cullerada. Introduir al forn i deixar coure l'ànec fins que estigui ben daurat aproximadament uns 15 minuts.

  • PAS 3

    Col·locar una paella al foc amb la cullerada de mantega, els bolets filetejats i condimentar amb Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Saltejar-les uns minuts i afegir les margarites. Saltejar tot junt.

  • PAS 4

    Servir la pasta amb els bolets, acompanyats de l'ànec confitat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online