Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CONILL AGREDOLÇ A LA LLIMONA
-
PAS 1
Comprar el conill net i sense cap. Tallar una llimona a rodanxes fines i farci.ne l'interior del conill, junt amb una branqueta de farigola. Lligar-lo amb fil de bramant subjectant les potes del davant amb les de darrera. Repartir el llard o la mantega pels lloms i salpebrar.
-
PAS 2
Posar el conill en una safata de forn. Aixafar els alls en un morter afegint-hi l'oli i el suc de llimona restant. Ruixar el conill i començar a rostir-lo al forn fort, preescalfat a 220ºC. Pelar les cebetes i afegir-les senceres a la safata de forn.
-
PAS 3
Daurar el conill per les dues bandes durant 20 minuts aproximadament, deixant que deixi anar els sucs. Regar amb la cervesa i el Caldo Gallina Blanca, rascant amb una paleta el fons de la safata per a lligar la salsa. Abaixar la temperatura a 190 °C i continuar uns altres 30 minuts.
-
PAS 4
El darrer quart d'hora abocar-hi per sobre el sucre i deixar que caramelitzi. Durant la cocció regar sense parar la carn amb el suc del rostit per a evitar que es ressequi. Presentar sencer o a trossos amb guarnició d'amanida i cebetes.