CONILL AMB AMETLLES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CONILL AMB AMETLLES

  • PAS 1

    En netejar el conill reservar el fetge i fregir-lo en oli junt amb les ametlles, el llorer, el pebre i la pastilla d'AVECREM CARN.

  • PAS 2

    Afegir a aquest fregit una mica de caldo de carn GALLINA BLANCA i triturar-ho tot amb la batedora, reservant-ho apart.

  • PAS 3

    En una cassola amb oli ofegar la ceba amb els alls, ambdós pelats i picats, afegir el vi i els trossos de conill.

  • PAS 4

    Quan tot estigui ben ofegat abocar la salsa anterior i fer-ho bullir 30 minuts, fins que el conill estigui en el seu punt.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online